آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد

توضیح درباره کمبود واکسن مننژیت برای مشمولان سربازی

رئیس اداره سرمایه انسانی سربازی ستاد کل نیروهای مسلح به دنبال مطرح شدن برخی خبرها در مورد کمبود واکسن مننژیت برای مشمولان سربازی در این خصوص توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، امیر غلامرضا رحیمی‌پور درباره اینکه گفته می‌شود واکسن مننژیت حین سربازی به مشمولان تزریق نخواهد شد، گفت: چندین سال است که ۳ واکسن‌ کزاز، دیفتری و مننژیت هنگام اعزام به سربازی و با هدف پیشگیری از ابتلا به چنین بیماری‌هایی به مشمولان تزریق می‌شود که ستاد کل نیروهای مسلح این واکسن‌ها را با همراهی وزارت بهداشت تأمین می‌کند. 

 

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز ۲ واکسن کزاز و دیفتری به سربازان تزریق می‌شود، اما به دلیل یک‌سری مشکلاتِ پیش‌آمده، امکان تأمین واکسن مننژیت وجود ندارد که ستاد کل نیروهای مسلح با همراهی وزارت بهداشت در حال پیگیری برای حل این موضوع است. 

 

عدم تزریق واکسن مننژیت منعی برای اعزام ندارد

رئیس اداره سرمایه انسانی سربازی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بیماری مننژیت در حال حاضر شیوع کمی دارد، اظهار کرد: این واکسن‌ها از گذشته و با توجه به نرخ بالای ابتلا اجباری بوده و ستاد کل نیروهای مسلح در حال حاضر جزو معدود نهادهایی است که تزریق آن را ادامه داده است. البته تلاشمان هم این است که این روند ادامه داشته باشد. اما در حال حاضر عدم تزریق این واکسن منعی برای اعزام ندارد.

 

رحیمی‌پور ادامه داد: مشمولانی که واکسن مننژیت را تزریق نکرده‌اند بایددر موعدِ اعلام‌شده به سربازی اعزام شوند. در عین حال، به سربازان عزیز و خانواده‌های آنان هم این اطمینان را می‌دهیم که نگرانی بابت سلامت فرزندان خود نداشته باشند. معاونت بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح نظارت و حساسیت ویژه‌ای بر این موضوع دارد. 

 

وی درباره اینکه در برخی از مراکز شرط صدور دفترچه را تزریق واکسن اعلام کرده‌اند، گفت: با توجه به وضعیت موجود هماهنگ شد صدور دفترچه هم بدون واکسن مننژیت انجام شود.

 

همشهری

ارسال نظر